Valitse sivu

Äänestyksen toteutti sanomalehti Keskisuomalainen.

– Lohea äänestäneitä lukijoita miellytti niin Lohen urheilullinen menestys kuin Koskenharjun kotiotteluiden tunnelma. Perusteluissa mainittiin mm. Lohi-ilmiö, viihdyttävä ottelutapahtuma ja Lohen persoonalliset kannattajat, Keskisuomalaisen uutisessa kerrotaan.

Koskenharjun pesäpallopyhättö houkutteli komeasti yli 1000 katsojaa superpesiskarsinnan otteluun Kankaanpään Mailaa vastaan. Kuva: Antti Haapasalo

Pelinjohtajien arvioissa ennen kauden alkua Lohi sijoitettiin vasta Ykköspesiksen seitsemänneksi. Joukkue kuitenkin ylsi runkosarjassa kolmanneksi ja pudotti sensaatiomaisesti kuopiolaisen Puijon Pesiksen jatkosta välierissä. Lopulta Kankaanpään Maila otti superpesiskarsinnassa kolme peräkkäistä voittoa pienten marginaalien otteluissa. Toista superpesiskarsinnan ottelua seurasi Koskenharjulla peräti 1056 katsojaa.

Lohi kasaa jo hyvää vauhtia joukkuettaan pesäpallon juhlavuoden ykköspesiskaudelle 2022. Uusimmat pelaajakiinnitykset on julkaistu seuran nettisivuilla.