Etelä-Suomen aluehallintovirasto teki päätöksen kieltää kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ajalla 28.12.2021–17.1.2022. Näin Urheilugaalakaan ei voida toteuttaa yleisötapahtumana.

– Turvallisuus ja vastuullisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Tärkeänä pidämme myös sitä, että urheilu saa ansaitsemansa arvostuksen ja juhlansa. Urheilu on täynnä tunnetta, ja sitä tunnetta ja iloa haluamme tänäkin vuonna elää yhdessä – muutoksista huolimatta, totesi Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja tiedotteessa.

Äänestys Sykähdyttävimmästä urheiluhetkestä 2021 on käynnissä Ylen nettisivuilla. Voittaja, kuten muutkin palkintojen saajat, julkistetaan Yle Areenan ja Yle TV2:n suorassa lähetyksessä torstaina 13. tammikuuta kello 20 alkaen.

Manse PP:n mestaruuskauden tunnelmia voi palautella mieliin seuran sosiaalisen median kanavilla.