Valitse sivu

Mynämäen Vesa, Pesä Ysit Lappeenrannasta ja Siilinjärven Pesis tavoittelevat nyt nousua Ykköspesiksestä takaisin pääsarjaan. Superpesikseen lähtevät seurahistoriansa ensimmäiselle kaudelle Mailattaret Vaasasta ja Pöytyän Urheilijat.

Naisten Ykköspesiksessä 16 joukkuetta on jaettu etelä- ja pohjoislohkoihin. Oman lohkon sisällä pelataan kaksinkertainen sarja ja toisen lohkon joukkueet kohdataan kertaalleen. Lohkojaot sekä vahvistetut koti- ja vierasottelut on nyt päivitetty.

Miesten suomensarjaa neljässä ja naisten suomensarjaa viidessä lohkossa

Miesten suomensarjan ja naisten suomensarjan lohkojaot on vahvistettu juhlavuoden pesäpallokaudelle 2022. Otteluohjelmat julkaistaan 9. helmikuuta 2022.

Miesten suomensarjassa ja naisten suomensarjan länsilohkossa pelataan kaksinkertainen runkosarja. Naisten suomensarjan muissa lohkoissa runkosarjaa täydennetään kahdella lisäottelulla joukkuetta kohden.

Nuorten sarjojen lohkojaot julkaistaan tammikuun alkupuolella.