Joukkuelajin harrastamisesta kiinnostuneille on tarjolla infopisteitä, joissa voi tutustua eri lajeihin ja tavata urheilijoita. Parhaimmillaan pieni sytyke innostaa koko elämän mittaiselle matkalle urheiluharrastuksen pariin.

Superpesis on katsojamäärillä mitaten Suomen ylivoimaisesti suosituin naisten palloilusarja. Tänä vuonna Superpesikseen noussut ja hienosti katsojia kotiotteluihinsa Roihuvuoren uudelle stadionille houkutellut Roihuttaret osallistuu innolla Stadilaiseen Naisurheilupäivään.

– Kiitos HIFK:lle aloitteellisuudesta. Naisurheilussa on runsaasti mahdollisuuksia ja voimaa sekä yhteistyön paikkoja myös lajien välillä. Hienoa, että tapahtuma pystytään järjestämään kahden välivuoden jälkeen. Yhteisellä asialla olemme ja innolla mukana tuomassa oman panoksemme tapahtuman onnistumiseksi, Roihun puheenjohtaja Minna Koivisto kiittelee.

Stadilaisen Naisurheilupäivän järjestelyistä vastaavan HIFK:n tavoitteena on saada naisten urheilun pariin entistä enemmän harrastajia ja siten tukea niin lajien kuin joukkueiden kasvua sekä edistää tasa-arvoa urheilussa.

– On ollut mahtavaa tehdä yhdessä tämän yhteisön kanssa tätä tapahtumaa. Stadilainen naisurheilu on täynnä energiaa, ammattilaisia ja upeita tekijöitä, iloitsi HIFK:n myyntipäällikkö Raakel Koittola HIFK:n tiedotteessa.

– Meille on tosi tärkeää päästä tuomaan esiin meidän ja muiden naisurheiluyhteisöiden tekemistä. Haluamme antaa äänen ja näkyvyyttä meidän alustallamme myös muille naisurheiluyhteisöille. Ilta on täynnä hauskaa tekemistä paikan päällä ja päästään myös oppimaan lajeista lisää mobiilipelissämme eli tapahtumaan pääsee osallistumaan myös hybridinä.

Pääsyliput HIFK-KooKoo-otteluun myy Ticketmaster Suomi!

Roihuttarien kausikortit kaudelle 2022 ovat jo myynnissä seuran verkkokaupassa. Pesäpallon juhlavuoden superpesiskauden Roihuttaret avaa Fugepesis-tapahtumassa Espanjan Aurinkorannikolla, lisätietoa www.fugepesis.fi.

Stadilaisen Naisurheilupäivän osallistujat

HIFK Damhandboll ja Käsipalloliitto
HIFK Fotboll, HIFK Futsal ja Palloliitto / Subway Kansallinen Liiga
Roihu ja Pesäpalloliitto
HIFK Stadin Gimmat ja Jääkiekkoliitto
Eräviikingit ja PSS sekä F-liiga
HIFK Gymnastics ja Voimisteluliitto
Team Unique, HSK ja Taitoluisteluliitto
ToPo Koripallo ja Koripalloliitto / Naisten liiga
Suomen Cheerleadingliitto