Valitse sivu

Kolmen päivän (28.-30.12.2021) valmennuksessa keskitytään mm. oikeisiin syöttötekniikoihin, taktiikkaan eri tilanteissa, näppien hakuun, lyöntiin ja heittoon, liiketaitoon ja nopeusharjoitteisiin sekä pienpeleihin ja testeihin. Lukkari Campilta osallistujat saavat mukaansa kattavan paketin erikoisharjoitteita. Lajisisältöjen lisäksi päiviin mahtuu runsaasti oheisohjelmaa ja vapaa-ajanviettoa omien mieltymysten mukaan, kuten pelejä, kiipeilyä, temppuratoja, tarkkuusammuntaa sekä paljon muuta valittavaksi Tanhuvaaran laajasta ohjelmatarjonnasta.

Lukkari Campille ilmoittaudutaan Suomisportissa 19.12.2021 mennessä, elleivät paikat täyty ennen sitä. Myös vanhemmat, sisarukset ja muut sidosryhmät käyttävät samaa ilmoittautumislinkkiä.

Osallistumismaksu 185 € sisältää valmennuksen ja harjoittelun, oheisohjelmat, majoituksen täysihoidolla sekä Sport Span ja kuntosalin käytön. Leiri alkaa tiistaina 28.12. kello 14 ja päättyy torstaina 30.12. kello 16.

Lisätietoa: Lukkari Camp 2021 -esite (pdf) | Tanhuvaaran Urheiluopiston nettisivut

Matti Mansikka | matti.mansikka(ät)mm-coach.fi | 040 075 6053