Tapahtuma on muutenkin historiallinen. Nykymuotoinen neljä huippuottelua käsittävä Itä-Länsi-karnevaali saapuu kautta aikain ensimmäisen kerran Tampereelle, ja naiset pelaavat juhlallisesti 60. Itä-Läntensä.

Tuhannet katsojat seurasivat miesten arvo-otteluita Tampereen Liitto-Lehdistö-tapahtumissa 1980 ja 1989. Odotuksissa ovat täydet katsomot, kun maailman parhaat miespesäpalloilijat pelaavat historian ensimmäisen kerran Itä-Lännessä Tampereella tulevana kesänä.

Itä-Länsi-liput pukinkonttiin!

Itä-Länsi-liput myy tuttuun tapaan Ticketmaster Suomi. Mikäpä olisikaan parempi, takuuvarmasti iloa tuova lahja pesäpallon ystävälle kuin lippupaketti kansallispelimme juhlavuoden huipputapahtumaan.

Uuteen stadioniin liittyvien yksityiskohtien vuoksi Itä-Länsi-lipunmyynti avataan vasta alkuvuodesta, mutta elämyksen voi antaa lahjaksi hankkimalla Ticketmasterin lahjakortin.