Alustavat pelipäivät on jaettu ikäluokittain. C- juniorit aloittavat torstaina 3.2., D-juniorit jatkavat perjantaina 4.2. ja E-juniorit lauantaina 5.2. F- ja G-junioreiden vuoro on sunnuntaina 6.2.

– Mahtavaa päästä järjestämään turnaus koronan pakottaman välivuoden jälkeen. Puitteet Kotkan hallissa ovat erinomaiset ja organisaatiomme on valmiina järjestelyihin, joista olemme aiemmin saaneet paljon kiitosta. Oman joukkueen paikka kannattaa varata pikaisesti, sillä kaksi vuotta sitten turnaus täyttyi vain parissa viikossa, huomauttaa Haminan Palloilijoiden toiminnanjohtaja Marko Hovi.

Turnauksessa pelataan yksittäisiä otteluita eli varsinaisia sarjoja ei järjestetä eikä sarjataulukota pidetä. Tärkeintä on päästä pelaamaan talvikauden keskellä. Otteluaika on kaikilla kentillä 50 minuuttia. Otteluita pelataan aamulla kello 8.00 alkaen ja illalla kello 22.00 mennessä päättyen.

Turnausmaksu on ottelukohtainen ja sisältää järjestelyt, tuomarit sekä pallot. Pienen kentän (D-tytöt, E-G-juniorit) ottelumaksu on 120 euroa joukkueelta ja ison kentän (C-juniorit, D-pojat) vastaava 170 euroa joukkueelta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

⚾ Ruokailumahdollisuus ja paljon muuta lisätietoa Haminan Palloilijoiden nettisivuilta

⚾ Sitovat ilmoittautumiset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen optoikka(ät)hotmail.fi

⚾ Ilmoittautuminen jatkuu 5.12.2021 saakka tai niin pitkään kuin paikkoja on jäljellä

⚾ Kaikki turnausta koskevat tiedustelut: Marko Hovi | 044 555 1474 | marko.hovi(ät)haminanpalloilijat.net