Valitse sivu

Toista kertaa Fugepesis-tapahtuman ohjelmassa olevan yläkoululeirityksen järjestää Saarikoski Travels yhteistyössä Pesäpalloliiton kanssa. Leirin lähtökohta on erityisesti nuoren kasvaminen urheilijana ja sen sisältö vastaa Suomessa järjestettäviä leirityksiä painottuen lajisisällöltään hieman enemmän pelaamiseen.

Paikat maksimissaan 50 yläkoululeiriläiselle täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä edellytyksenä sitoutunut ja esimerkillinen toiminta aikaisemmilla leiriviikoilla. Yläkoululeirityksessä mukana olleille on lähetetty tarkemmat tiedot sähköpostitse tänään perjantaina kello 18 alkavasta ilmoittautumisesta.

– Kannattaa tutustua ohjeisiin huolellisesti ja olla valmiina, kun ilmoittautuminen alkaa. Ennakkokyselyssä kiinnostus leiritystä kohtaan oli suurta. Luvassa on varmasti hieno kokemus ja ikimuistoinen leiriviikko Fuengirolan lämmössä, toteaa yläkoululeirityksestä vastaava Akseli Wiik Pesäpalloliitosta.

Pesäpallon juhlavuoden superpesiskausi käynnistyy Fugepesis-tapahtuman merkeissä Espanjan Aurinkorannikolla 23.-24.4.2022. Lisätietoa matkapaketeista löytyy osoitteesta www.fugepesis.fi.

Lisätietoa yläkoululeirityksestä Fuengirolassa: Akseli Wiik | 040 833 4490 | akseli.wiik(ät)pesis.fi