Lähetyksissä sukelletaan pintaa syvemmälle ja käsitellään urheilijan elämää julkisuuden valokeilan ulkopuolella.

– Useimmat näkevät vain sen, mitä tapahtuu pelikentällä. Se on vain pieni osa urheilijan arkea, Körkkö kirjoittaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön JANETTE LEPISTÖ (@janettelepisto) jakama julkaisu

Körkkö on yksi kaikkien aikojen pelaajista ja kolminkertainen vuoden naispesäpalloilija. Lepistö puolestaan on yltänyt viidesti lyöjäkuningattareksi ja pelannut urallaan kaikki mahdolliset arvo-ottelut superpesisdebyyttinsä jälkeen. Molemmat ovat Suomen mestareita, jotka tunnetaan lähinnä toistensa päävastustajina, eivätkä he ole syvällisesti edes tunteneet toisiaan aiemmin.

– Se ei estä meitä pohtimasta ääneen asioita, joita moni varmasti yksin miettii, Körkkö huomauttaa.

Turku-Pesiksen kasvatti Emma Körkkö on voittanut neljä Suomen mestaruutta Jyväskylän Kirittärissä. Kuva: Juha Leskinen

IG Live -lähetyksiä pääsee seuraamaan pelaajien profiilien kautta (Emma Körkkö, @emmakrkk | Janette Lepistö, @janettelepisto). Lisätietoa live-lähetysten katsomisesta Instagramissa löytyy Metan ohje- ja tukikeskuksesta.

– Ensimmäinen jakso käsittelee kuormittuneisuutta ja alipalautumista urheilussa. Tulevia aiheita ovat mm. paineensietokyky, itseluottamus, motivaatio ja hektinen arki. Yhdessä jaksossa pureudutaan myös pesäpalloon lajina tarkemmin sekä naisurheiluun vähän enemmän, Lepistö paljastaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Emma Körkkö (@emmakrkk) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön JANETTE LEPISTÖ (@janettelepisto) jakama julkaisu