Alkuvuoden aikana pidetyt Pesisliikkari-info-, Lukkarin polku-, Merkkipeli ja pelinjohtaminen– sekä Vinkkejä D-G-ikäisten valmentamiseen -koulutukset (tallenteet linkeissä) keräsivät yhteensä noin 600 valmentajaa ja muuta toimijaa etäyhteyksin koolle.

– Pesäpalloliiton koulutuspolkua täydentäville tilaisuuksille näyttäisi olevan kiinnostusta. Palaute tilaisuuksista oli rohkaisevaa ja valmentajat esittivät lukuisia toiveita tuleville koulutuksille. Uusi harjoituskausi on alkamassa, joten nyt on sopiva hetki vastata toiveisiin. Alkuvuoden tapahtumiin nähden koulutukset pidetään lyhyempinä, jottei kahvi ehdi viilentyä, veistelee valmentajien iltakahveista vastaava Itäisen alueen seurakehittäjä Perttu Hautala.

Iltakahvit alkavat etäyhteyksin Teamsissa tiistaina 2.11. kello 17.30-19.00. Ensimmäisen yhteisen hetken aiheena on valmennuksen suunnitelmallisuus. Tilaisuudessa keskustellaan viikko-, kuukausi-, jakso- ja vuosisuunnitelman rakentamisesta tavoitteiden, ideoiden ja esimerkkien kautta.

– Valmennussuunnitelmien rakentaminen vie jonkin verran aikaa, mutta myöhemmin aikaa säästyy, kun pohjat on luotu. Hyvin suurella todennäköisyydellä valmennuksen laatu paranee ja näemme entistä taitavampia pelaajia, Hautala huomauttaa.

Valmentajien iltakahveille ilmoittaudutaan Suomisportissa. Ensimmäisen tapahtuman osallistumismaksu on 10 € / osallistuja.

Lisätietoa: Perttu Hautala | perttu.hautala(ät)pesis.fi | 040 562 4846