Valitse sivu

Muilu toimii myös joukkueen päävalmentajana sekä kilpailutoimen johtajana. Valmennusryhmän täydentävät kakkospelinjohtaja Saku Havukainen, lajivalmentaja Henri Ikonen ja fysiikkavalmentaja Jesse Jokinen.

– Loistavasta menestyksestä huolimatta viime kesästä jäi jotain hampaankoloon. Emme saaneet KaMaa vastaan parastamme irti, joten nälkä lähteä rakentamaan uutta kesää on iso, Muilu pamauttaa Lohen tiedotteessa viitaten syksyn superpesiskarsintaan, jossa Kankaanpään Maila säilytti sarjapaikkansa suoraan voitoin 3-0.

Saku Havukainen muistetaan erityisesti Kiteen Pallon superpesisjoukkueen kakkospelinjohtajana sekä Idän A-poikien viuhkasta Seinäjoen arvo-ottelusta 2019. Päättyneen kauden Havukainen piti taukoa pelinjohto- ja valmennustehtävistä.

– Kesän mittaan kipinä syttyi uudestaan. Lohen tarjoamaan mahdollisuuteen olikin lopulta helppo tarttua. Joukkue vaikuttaa määrätietoiselta ja kunnianhimoiselta. Mukava lähteä taas hommiin, Havukainen vakuuttaa.

Pelaajiston osalta erinomaisesti lautasen äärellä häärinyt lukkari Heikki Rantanen ei jatka joukkueessa, Lohi kertoi Twitterissä jo aiemmin.

Jyväskylän Lohi lähti päättyneeseen kauteen sarjanousijana, sijoittui runkosarjassa kolmanneksi ja jysäytti välierissä yllätyksen pudottamalla jatkosta kuopiolaisen Puijon Pesiksen. Superpesiskarsinnassa tie nousi kuitenkin pystyyn. Seuran historiaan mahtuu seitsemän pääsarjakautta 1970-80-luvuilla.