Suomen Pesäpalloliitto ry on ensi vuonna 100 vuotta täyttävän kansallispelimme kattojärjestö. Lajilla on noin 18 000 lisenssin hankkinutta urheilijaa ja liikkujaa sekä lisäksi laaja eri-ikäisten harrastajajoukko. Pesäpallo on yksi Suomen suosituimmista koulupeleistä. Pesäpalloliiton toiminta kattaa kansallispelimme pesäpallon, baseballin, softballin ja vastaavanlaisen lyömäpalloilun edistämisen kaikilla tasoilla – niin huippu-urheilun (Superpesis) kuin kilpailu-, nuoriso- ja kuntoliikuntatoiminnan osalta.

Nykyisen toiminnanjohtajan jättäessä tehtävänsä loppuvuoden aikana haemme toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Suomen Pesäpalloliiton toiminnasta. Pesäpalloliiton toimisto sijaitsee lentokentän läheisyydessä Vantaalla osoitteessa Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa.

Toiminnanjohtaja vastaa liiton operatiivisen toiminnan johtamisesta, hallinnosta ja taloudesta raportoiden liittojohtokunnan puheenjohtajalle. Liittojohtokunta ja liittokokous muodostavat luottamustoimisen liiton johdon.

Edellytämme

  • Näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta, mieluiten järjestötoiminnassa
  • Kokemusta henkilöstöjohtamisesta
  • Talousosaamista, myyntihenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Tahtotilaa verkostoitumiseen ja yhteiskuntavaikuttamiseen, mahdolliset sidosryhmäsuhteet ovat eduksi
  • Kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen osaamista
  • Joustavuutta työajoissa, mahdollisuutta oman auton käyttöön sekä matkustushalukkuutta

Arvostamme esiintymiskykyä ja -halukkuutta, paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja. Osaat omalla esimerkilläsi luotsata henkilöstöä innostaen ja kannustaen kohti yhteisiä tavoitteita. Vaikutat toiminnallasi pesäpallon tunnettuuden ja houkuttelevuuden kasvattamiseen. Olet innostava sekä innovatiivinen ja osaat toimia suoraselkäisesti jokaisessa vastaan tulevassa tilanteessa.

Tarjoamme

  • Näköalapaikan 100-vuotiaan kansallispelimme johdossa
  • Mahdollisuuden kehittää ja viedä pesäpalloliike uudelle tasolle
  • Osaavan henkilökunnan tuen
  • Nykyaikaiset työvälineet ja tilat käyttöösi sekä työterveyshuollon palvelut

Tavoitteenamme on, että valittu henkilö aloittaa työnsä viimeistään vuodenvaihteessa.

Hakemukset tulee toimittaa 4.10.2021 klo 16.00 mennessä viitteellä ”Toiminnanjohtaja” osoitteeseen merja.ahokas(ät)pesis.fi. Liitäthän mukaan ansioluettelosi ja palkkatoivomuksen.

Lisätietoa: Ossi Savolainen, puheenjohtaja, 040 589 8415
Ari Mononen, varapuheenjohtaja, 040 080 3040
Timo Mäkelä, varapuheenjohtaja, 050 527 9343