Päättyneen kauden loppuottelusarjassa nähtiin kolme erittäin tasaista kamppailua, jotka kaikki päättyivät vierasvoittoihin. Jymyn kärjessä Joona Kinnunen pelasi vahvasti ja Jere Heikkinen iski tukun tärkeitä kotiutuksia. Veteli Pesiksen parhaimmistoon lukeutui Lauri Vihriälä.

Sunnuntain ratkaisuottelussa VePe johti avausjaksoa parhaimmillaan jo 4-0, mutta joutui taipumaan tasatulokseen. Toisella jaksolla Jymylle riitti yksi juoksun mestaruuden ratkaisuun. Jere Heikkinen löi ja Niko Tuikka toi loppulukemat 0-1 (5-5, 0-1). Ottelua seurasi Ruohopatin kentällä komeasti 540 katsojaa.

Poikien Superpesiksen SM-pronssia voitti Kouvolan Pallonlyöjät.

Poikien Superpesiksen Suomen mestari 2021: Sotkamon Jymy

Eero Heikkinen; Jere Heikkinen; Joni Heikkinen; Aleksanteri Huotari; Samuel Huotari; Lenni Kankkunen; Konsta Karjalainen; Tuomas Kemppainen; Joona Kinnunen; Aapo Komulainen; Aapo Korhonen; Atte Kuosmanen; Niki Meriläinen; Juuso Qvick; Eemil Salminen; Petteri Timonen; Niko Tuikka; Kasperi Vehkaoja; Iivari Vihanto; Aatu Vuorinen. Petri Lindsberg (pj); Saku Komulainen (2. pj); Juuso Hyvönen (jj); Jari Määttä (huolto); Valtteri Timonen (huolto)

Poikien Superpesiksen SM-hopeaa 2021: Veteli Pesis

Juho Heikkala; Miko Heikkilä; Juuso Hietala; Teemu Hollanti; Aatu Kirvesmäki; Atte Kortehisto; Veeti Kortehisto; Aleksi Lassila; Eemeli Lassila; Juho Liinamaa; Miko Mortensen; Miska Mortensen; Miika Peräaho; Santeri Salmela; Aleksi Savola; Jussi Vihriälä; Lauri Vihriälä. Kari Kleemola (pj); Vesa Liikala (2. pj); Kari Lahti (jj); Kari Heikkala (huolto)

Poikien Superpesiksen SM-pronssia 2021: Kouvolan Pallonlyöjät

Leo Heikkilä; Ville Holmi; Aaron Honkanen; Kasperi Inkilä; Jiri Joukainen; Aapo Kinnunen; Valtteri Kytömäki; Eemeli Laine; Miki Likander; Patrik Lindroos; Verneri Niilo-Rämä; Santeri Pasi; Akseli Pitkänen; Elias Pitkänen; Lasse Saraluoto; Elias Sauvala; Karo Soininen; Santeri Soininen; Joni Tamminen; Toni Tossavainen. Eero Pitkänen (pj); Mika Halonen (2. pj)