Valitse sivu

Kauden sensaatio on ollut kolmanneksi runkosarjassa yltänyt sarjanousija Jyväskylän Lohi. Vaikka Puijon Pesis on välieräsarjan ennakkosuosikki, Lohen yllätysmahdollisuudet on noteerattu kuopiolaisten leirissä.

– Lohea ei saa aliarvioida yhtään. Ovat todella vaikeita vastustajia varsinkin kotikentällään. Tiukkoja mies miestä vastaan -vääntöjä odotan kovasti pelinjohtoa myöten, PuPen päävalmentaja ja kakkospelinjohtaja Altti-Jussi Ronkainen toteaa seuran tiedotteessa.

– Meidän ei tarvitse ylisuorittaa, mutta missään nimessä heikkoja hetkiä ei saa tulla ainakaan pidemmäksi aikaa. 0- ja 3-tilanteiden purkaminen ratkaisee paljon tässä sarjassa, Ronkainen ennustaa.

Kauden tärkeimmissä otteluissa ulosmitataan liki vuoden työn tulos. Tunnelma kohoaa huippuunsa niin kentällä kuin varmasti katsomossakin.

– Hyvät on fiilikset, kun taas on melkein kalenterivuosi odotettu näitä pelejä. Näitä varten on syksystä asti treenattu pöljänä, että saa nauttia ja olla kunnossa, Ronkainen fiilistelee.

Miesten Ykköspesiksen välierät käynnistyvät keskiviikkona ja lopulliset ratkaisut nähdään viikonloppuna. Toisessa välieräparissa kohtaavat Oulun Lippo (Juniorit) ja Kannuksen Ura.

Miesten Ykköspesiksen välierät Veikkaus-tulospalvelussa