Mestareiden Sami Kokko oli vahvassa vireessä lyöntipaikalla. Entisistä superpesispelaajista varsinkin Markus Kettunen ja Janne Rauhala toivat suurelle joukolle katsojia mieleen 90-luvun taituruuden.

Team Atria voitti Kontioiden (35-vuotiaat miehet) Suomen mestaruuden 2008 ja vei Harmaakarhujen SM-pronssia kahdesti peräkkäin 2018-19. Nyt seuran ansioluetteloon merkitään mestaruus myös Harmaakarhuissa.

Viime kauden mestari Iltatuulen Viesti Vantaalta ylsi hopealle. Vimpelin Veto kukisti juoksun pelissä Kempeleen Kirin ja voitti seurahistoriansa ensimmäisen Harmaakarhujen SM-mitalin vieden pronssia. KeKi jäi neljänneksi, kun pallovarman ulkopelin vastapainoksi sisäpeli ei lähtenyt kunnolla pyörimään.

Jurvan Liekki vastasi ensiluokkaisista ja vastuullisista turnausjärjestelyistä. Turnauksen ympärille rakennettiin varsinainen tapahtumapäivä. Sukupolvet kohtasivat, kun puolessa välissä turnausta oli ohjelmassa seuran omien junioreiden palkintojenjako. Ottelut tarjosivat viikonlopun sloganin mukaisesti ”huippupesäpalloa hidastetusti” ja mukavaa viihdettä pesäpalloromantikoille.

Lisätietoa Jurvan Liekin toiminnasta löytyy seuran Facebook-sivulta.

Harmaakarhujen Suomen mestari 2021: Team Atria, Seinäjoki