Erku-Areena sijaitsee Porin urheilukeskuksen alueella osoitteessa Metsämiehenkatu 19, 28500 Pori. Mikäli mahdollista, oma auto kannattaa jättää kauemmaksi ja saapua paikan päälle kävellen tai pyörällä.

Perjantain päiväliput vain 15 euroa, lauantai loppuunmyyty

Itä-Länsi-liput ovat henkilökohtaisia päivälippuja, jotka vaihdetaan molempina päivinä rannekkeisiin tapahtuma-alueelle ensi kertaa saavuttaessa. Perjantain lipulla pääsee seuraamaan poikien ja tyttöjen arvo-otteluita. Lauantain lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn naisten ja miesten arvo-otteluihin.

Itä-Länsi-tapahtuman avaa nuorten päivä. Odotuksissa on viihdyttävää pesistä, kun useat Superpesiksestäkin tutut tulevaisuuden pelaajat saavat näytönpaikan. Nuorten päivän liput ovat edullisimmin ennakkomyynnissä Ticketmaster Suomen netissä, myös mobiililaitteilla, hintaan 15 €. Portilta lipun hinta on 25 €.

Lauantai on vallitsevien katsomorajoitusten puitteissa loppuunmyyty.

Stadionille tapahtumatorin kautta

Itä-Lännen tapahtumatori on avoinna molempina päivinä. Tervetuloa tutustumaan tapahtuman yhteistyökumppaneihin: Cloetta, Delta Auto, Intersport, LähiTapiola Länsi-Suomi, Oatly, Oomi, Porin kaupunki, Satakunnan Osuuskauppa, Sata-Liha ja Unique Branding.

Tapahtumatorilta löytyy myös anniskelualue. Stadionilla E- ja F-katsomot ovat lauantaina K-18-anniskelukatsomoita, joihin on pääsy kyseisiin katsomoihin hankituilla ottelulipuilla.

Terveysturvallinen Itä-Länsi

Itä-Länsi-tapahtuman järjestelyissä prioriteetti on kaikkien ihmisten terveysturvallisuus. Satakunta jatkaa kiihtymisvaiheessa ja Lounais-Suomen aluehallintovirasto edellyttää 30.7.2021 tekemällään päätöksellä toimenpiteitä terveysturvallisuuden varmistamiseksi. Osaan katsojista järjestäjät ovat ottaneet erikseen yhteyttä ja tarjonneet mahdollisuutta vaihtaa istumapaikkaa toiseen katsomonosaan.

Tapahtumaa varten on laadittu erilliset turvallisuusohjeet. Itä-Lännen yhteistyökumppani Lyreco Finland toimittaa stadionille käyttöön maskeja ja käsidesiä. Kenttäalue on tarkoitettu vain pelaajille, joukkueiden jäsenille, tuomareille, kuvaajille ja muille tapahtuman toimihenkilöille.

Lisätiedot ja aluekartta Itä-Lännen nettisivuilta

Kaikki lisätiedot Itä-Lännestä löytyvät tapahtuman omilta sivuilta www.ita-lansi.fi.