Valitse sivu

Kaukovalta aloitti uransa silloisella A-tasolla Hyvinkään Tahkon ja Kiteen Pallo-90:n -ottelussa 16.6.2015. Menossa on seitsemäs peräkkäinen kausi miesten Superpesiksessä. Naisten Itä-Länsi-ottelun pelituomarina Kaukovalta toimi Kouvolassa 2016.

– Ensimmäinen satanen tuli täyteen, mutta muuten tämä oli ottelu muiden joukossa ja siihen valmistauduttiin ihan kuin muihinkin sarjapeleihin. Toivottavasti otteluita on vielä paljon edessä, Kaukovalta totesi vaatimattomana.

Naistuomari ei ole aiemmin yltänyt vastaavaan saavutukseen miesten Superpesiksessä.

– Toivon, että oma esimerkkini kannustaa nuoria ylipäätään lähtemään tuomariuralle ja jatkamaan lajin parissa. Työtä, kärsivällisyyttä ja omistautumista asialle se vaatii. Ilo on ollut nähdä useiden nuorten tuomareiden nousevan superpesistuomareiksi, myös tuomarikouluttajana pitkään ansioitunut Kaukovalta sanoi.