Valitse sivu

Naisten runkosarjan voiton on varmistanut Jyväskylän Kirittäret ja toisen valintavuoron saa Pesäkarhut Porista. Kolmatta valintavuoroa ja puolivälierien kotietua kyttäävät Lapuan Virkiä, Seinäjoen Maila-Jussit ja Manse PP Tampereelta.

Kahdeksannesta pudotuspelipaikasta kamppailevat Kempeleen Kiri, joka kohtaa viikonlopun tuplaotteluissa Roihuttaret Helsingissä ja Pesä Ysit Lappeenrannassa sekä sunnuntaina Mynämäelle matkustava Joensuun Maila.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Superpesis (@superpesis) jakama julkaisu

Miesten runkosarjan voitosta kamppailevat Manse PP Tampereelta ja Vimpelin Veto, joilla on jäljellä keskinäinen ottelu Tampereella tiistaina. Kolmannen valintavuoron ottaa Kouvolan Pallonlyöjät tai Sotkamon Jymy.

Pudotuspeliviivalla on ahdasta. Jopa sijat 6-11 ovat vielä kaikki kysymysmerkkejä.

Valintalähetyksissä asiantuntijat arvioivat valintoja ja pelinjohtajat kommentoivat niitä tuoreeltaan.