Valitse sivu

Pesäpallokauden päätösristeilylle on jo yli 40 vuoden ajan lähdetty iloisin mielin juhlimaan ja nauttimaan yhdessäolosta. Tässä hetkessä täydellinen irrottelu isolla porukalla ei kuitenkaan ole tarkoituksenmukaista. Vaikka rokotekattavuus kasvaa kaiken aikaa, esimerkiksi 35-39-vuotiaiden ikäryhmässäkin vasta neljäsosa on saanut kaksi rokotetta.

Pesäpalloliitto haluaa myös tehdä kaikkensa, jotta joukkueet pääsevät suunnitellusti aloittamaan valmistautumisen pesäpallon 100-vuotisjuhlavuoteen ja kauteen 2022.

Pesäpalloliitto tiedottaa myöhemmin kauden parhaiden palkitsemiseen liittyvistä järjestelyistä ja seremonioista tämän vuoden osalta.

Matkapojat ottaa yhteyttä asiakkaisiin, jotka olivat jo tilanneet matkapakettinsa pesäpallokauden päätösristeilylle. Pesäpalloliitto pahoittelee risteilyn peruutusta, mutta toivoo ymmärrystä tehdylle päätökselle yhä jatkuvassa poikkeusajassa.