Valitse sivu

Mukana on viisi joukkuetta, joista kaksi parasta nousee yksinkertaisen sarjan perusteella Ykköspesikseen. Tasapistetilanteessa paremmuus ratkaistaan kilpailumääräysten 36.1 mukaan (jaksopelit, yksinkertainen sarja).

Paikkaa naisten Ykköspesikseen kaudelle 2022 tavoittelevat Fera Raumalta, Kannuksen Ura, Kuusankosken Puhti, Loimaan Palloilijat ja Ylivieskan Kuula. Sarjan etenemistä seuraa reaaliaikaisesti Veikkaus-tulospalvelu. Ottelun Ylivieskan Kuula vs. Kannuksen Ura ajankohta selviää myöhemmin.

Miesten suomensarjassa alkavat lohkojen loppuottelut. Pääsystä nousuotteluihin pelaavat Jokioisten Koetus ja Puna-Mustat Helsingistä, Kouvolan Pallonlyöjät ja Jyväskylän Kiri 2020, Muhoksen Pallo-Salamat ja Haapajärven Pesä-Kiilat sekä Vimpelin Veto ja Seinäjoen Maila-Jussit 1. Ajantasaiset tilanteet ottelupareittain löytyvät Veikkaus-tulospalvelusta.

Jatkoon etenee kahdella voitolla. Nousuotteluiden otteluparit muodostetaan kaavalla Länsi-Pohjoinen ja Etelä-Itä.