Valitse sivu

Viime vuonna sarjan loppuotteluun yltänyt Mailattaret oli runkosarjassa odotetun vahva ja kärsi vain yhden tappion. Puolivälierävastustaja on paikallishengessä Lappajärven Veikot. Pöytyän Urheilijat saa vastaansa Mailajuniorit Kankaanpäästä. Kankaanpään Seutu näyttää tilaajilleen (tutustumistilaus 1 €) PöU:n ja Majuttarien kaksi ensimmäistä kohtaamista lauantaina ja sunnuntaina.

Kotiedun paras kolmesta -puolivälieräsarjoihin saavat myös Haminan Palloilijat Jalasjärven Jalasta vastaan ja Kajaanin Pallokerho Oulunsalon Vasamaa vastaan.

Sarjataulukoiden toisessa päässä Hämeenkyrön Räpsän ja Lapuan Virkiän kakkosjoukkueen kohtaloina on pudota suomensarjaan. Sarjapaikkojensa puolesta pelaavat putoamiskarsinnassa Espoon Pesis ja Janakkalan Jana sekä Tyrnävän Tempaus ja viimeisessä runkosarjaottelussaan OsVan kukistanut Pattijoen Urheilijat Raahesta.

Naisten Ykköspesiksen ylempien pudotuspelien ja putoamiskarsinnan otteluohjelmat löytyvät Veikkaus-tulospalvelusta sekä ottelut– että taulukot-valikoista. Otteluparin TyTe-PattU ohjelma vahvistetaan myöhemmin.

Reunanen, Simonen ja Värri tilastovoittajat

Naisten Ykköspesiksen tilastovoittajat tulevat etelälohkosta. Sarjan etenijäkuningattareksi pinkoi Pöytyän Urheilijoiden Terhi Värri (56 tuotua) ja kärkilyöntitilaston voiton vei saman seuran Minttu Reunanen (103 kärkilyöntiä). Lyöjäkuningattareksi iski Haminan Palloilijoiden Emmi Simonen (5+42=47).