Valitse sivu

Ensimmäisenä valintavuoron saanut Jyväskylän Kirittäret poimi vastustajansa sijalta 8 ja kohtaa viime vuoden tapaan raumalaisen Feran. Pesäkarhut Porista valitsi seitsemänneksi sijoittuneen Kempeleen Kirin, vaikka joutuukin matkustamaan 1000 kilometrin matkan ainakin kertaalleen.

– Lähdimme selvästi urheilullisilla perusteilla valitsemaan – sarjataulukosta sijalta kahdeksan nousemaan ylöspäin ja mikä ensimmäisenä on vapaana, sen otamme, Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarkko Pokela kertoi Ruudun lähetyksessä.

Sarjakolmonen Lapuan Virkiä kohtaa odotetusti yllätystä hakevan Hyvinkään Tahkon. Viime vuonna Virkiä marssi jatkoon suoraan otteluvoitoin 2–0.

Seinäjoen Maila-Jussit ylsi viimeksi naisten Superpesiksessä neljän parhaan joukkoon 1979. Kaudella 2019 Maila-Jussit pääsi haastamaan runkosarjan neljänneltä paikalta tamperelaisen Manse PP:n, joka kuitenkin vei välieräpaikan. Uusi yritys Mansea vastaan käynnistyy kotikentältä Ruudun päälähetyksessä keskiviikkona.

Naisten Superpesiksen puolivälierien 2021 tilastopaketti (pdf)

Putoamiskarsinnassa Pesä Ysit ja SiiPe

Naisten Superpesiksen joukkuemäärä palautuu 12:een kaudelle 2022. Näin ollen yksi superpesisjoukkue putoaa joka tapauksessa pääsarjatasolta Ykköspesikseen. Lappeenrantalaisen Pesä Ysien ja Siilinjärven Pesiksen ottelusarjassa onkin hurja panos: Voitolla taistelu jatkuu superpesiskarsinnassa, mutta tappion kärsivä joukkue syöksyy sarjaporrasta alemmas.

Naisten Superpesiksen puolivälierät 2021 (3 voittoa)

Otteluohjelma ja reaaliaikainen tilanne tulospalvelussa

Naisten Superpesiksen putoamiskarsinta (3 voittoa)

Otteluohjelma ja reaaliaikainen tilanne tulospalvelussa