Valitse sivu

Valtiokonttori järjestää maksuttoman ja kaikille avoimen webinaarin kustannustuen hakemisesta perjantaina 13.8. klo 11 alkaen. Tallenne tilaisuudesta tulee katsottavaksi jälkeenpäin Valtiokonttorin nettisivuille.

Kustannustuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut koronapandemian vuoksi ja joilla on sen vuoksi vaikeuksia selvitä joustamattomista kustannuksista ja palkkakuluista. Kustannustukea voivat saada myös säätiöt ja yhdistykset, joilla on liiketoimintaa. Kustannustukea myönnetään vain yhdistyksen / säätiön taloudelliseen toimintaan.

Hallituksen linjauksen mukaan tuen tarve ja määrä arvioidaan koronaepidemian aiheuttaman liikevaihdon äkillisen menetyksen perusteella. Tuella pyritään tukemaan yritysten selviämistä koronapandemian yli.

Hakijalla tulee olla Y-tunnus ja tukikaudella hyväksyttäviä kustannuksia vähintään 2000 euroa. Liikevaihdon laskun on pitänyt olla yli 30 prosenttia vertailukauteen nähden.

Kaikki tarkemmat tiedot ja hakuohjeet, joihin tulee tarkoin tutustua, löytyvät Valtiokonttorin sivuilta osoitteesta haekustannustukea.fi.