Valitse sivu

Pirskanen debytoi Superpesiksessä kasvattajaseurassaan viime vuonna ja siirtyi tälle kaudelle JoMan riveihin. Sensaatiomaiset 105 kärkilyöntiä nostavat Pirskanen tilastokolmoseksi ja sarjan parhaaksi kentällemenijäksi.

Seinäjoen Maila-Jussien Anni Laakso on puolestaan arvo-otteludebytantti Lännen joukkueessa. Naisten arvo-ottelusta jää sivuun Lapuan Virkiän Kaisaleena Rautakorpi.

Kunnian pelata naisten Itä-Länsi-ottelussa saavat myös tamperelaisen Manse PP:n Virpi Hukka ja Jyväskylän Kirittärien Jutta Myllyniemi. Jo seitsemänteen Itä-Länteensä valittu Hukka (475 tuotua) on nousemassa tulevilla superpesiskierroksilla kautta aikain -etenijätilaston kymmenen kärkeen ohi Lännen valitsijan Carita Toiviaisen (479).

Jyväskylän Kirittärien edustus kansallispelimme huipputapahtumassa jää pienemmäksi. Naisten Itä-Länsi-ottelusta jäävät pois Emma Körkkö, Mari Mantsinen ja Eeva Mäki-Maukola.

Juuso Myllyniemi miesten Itä-Länteen

Miesten Idän joukkueen kokoonpanoon on jouduttu tekemään yksi muutos. Sotkamon Jymyn Joni Rytkönen jää arvo-ottelusta pois loukkaantumisen vuoksi ja hänen tilallaan pelaa uransa kolmannessa Itä-Lännessä Manse PP:n Juuso Myllyniemi.

Itä-Länsi-tapahtuman avaa nuorten päivä tänään perjantaina. Kasvattajaseuroista Lahden Mailaveikot saa edustajansa poikien otteluun, kun Kouvolan Pallonlyöjien Eemeli Laine korvaa loukkaantuneen Samuel Tirkkosen.

Johanna Pirskasen tilalla tyttöjen Itä-Länsi-ottelussa pelaa Kajaanin Pallokerhon Nelli Huotari.

Itä-Länsi-joukkueet 2021

Miesten Itä-Länsi 2021 (pdf)

Naisten Itä-Länsi 2021 (pdf)

Poikien Itä-Länsi 2021 (pdf)

Tyttöjen Itä-Länsi 2021 (pdf)