Valitse sivu

Joukkoliikenne sekä kävely ja pyöräily ovat ympäristöystävällisimpiä ja vastuullisimpia tapoja matkustaa superpesisotteluihin. Tamperelainen Manse PP on jo aiemmin ilmoittanut asettavansa tavoitteekseen hiilineutraalin ottelutapahtuman. Kulkemistavan valinnalla voi samalla välttää ruuhkat ja edistää omaa terveyttään sekä hyvinvointiaan.

Tampereen Ratikan linja 1 kulkee TAYS:n pysäkille lähelle pesäpallostadionia. Aikataulut löytyvät reittioppaasta ja uuden ajan matkustamista superpesisotteluihin voi testata jo tänä viikonloppuna. Manse PP:n naiset kohtaavat Kempeleen Kirin lauantaina kello 16 ja miehet Haminan Palloilijat sunnuntaina kello 17.

Roihuttaret on puolestaan tuonut Helsingin takaisin superpesiskartalle kuluvalla kaudella. Roihuvuoren uusittu stadion houkuttelee tunnelmalliseen ottelutapahtumaan, johon on mahdollista yhdistää metromatka. Siilitien metroasema sijaitsee alle kahden kilometrin päässä pesäpallostadionista. Metro liikennöi nykyisin Idässä Mellunmäkeen ja Vuosaareen sekä Lännessä aina Espoon Matinkylään asti. Saavuttaessa Helsinkiin junalla metroon vaihdetaan Rautatientorin metroasemalla ja saavuttaessa kaukoliikenteen linja-autolla palvelee Kampin metroasema.

Tänä viikonloppuna Roihuttaret pelaa kotiotteluissa Mynämäen Vesaa vastaan perjantaina kello 18 ja Siilinjärven Pesistä vastaan sunnuntaina kello 16. Lisätietoa löytyy Roihun nettisivuilta osoitteesta www.roihu.fi.


Juha Niemi iskee Kaupin pesäpallostadionilla, jonne pääsee nyt myös ratikalla!

Superpesismatsiin junalla ja linja-autolla

Useammalle superpesispaikkakunnalle pääsee mukavasti matkustamaan julkisilla kulkuvälineillä. Ainoastaan paluu saman päivän aikana saattaa muodostua haasteelliseksi, mutta samalla on mahdollisuus antaa aikaa itselle ja tutustua alueen muihin nähtävyyksiin.

Linja-autoyhteydet eri puolille Suomea löytyvät Matkahuollon sivuilta ja junien aikataulutiedot osoitteesta www.vr.fi. Superpesispaikkakunnista junalla pääsee Helsinkiin, Hyvinkäälle, Imatralle, Joensuuhun, Jyväskylään, Kempeleeseen, Kiteelle, Kouvolaan, Lappeenrantaan, Lapualle, Poriin, Seinäjoelle, Siilinjärvelle ja Tampereelle. Junissa on usein myös mahdollisuus kuljettaa polkupyörää mukanaan.

Monenlaisia vinkkejä on tarjolla Maata pitkin matkustavat -Facebook-ryhmässä.