Valitse sivu

Siilinjärvellä on nyt kolme pesäpallon hiekkatekonurmikenttää. Legendaarisen Mantun lisäksi käytössä ovat POP-Areenan nimellä kulkeva Saharan kenttä sekä uusi kenttä Vuorelassa, joka on osa monipuolisten mahdollisuuksien lähiliikunta-aluetta.

– Vuorelan koulun kenttä on peruskorjattu ja vanha hiekkakenttä on korvattu hiekkatekonurmella. Uudella kentällä on naisten- ja juniorikentän rajat sekä kaksi tenavakenttää. Näin uusi kenttä parantaa pesäpallon ottelu- ja harjoitusolosuhteita mukavasti ja helpottaa tilannetta keskellä vilkasta pelikautta, Siilinjärven kunnan liikuntatoimenjohtaja Timo Hyötyläinen iloitsee Siilinjärven Pesiksen tiedotteessa.

Uusi kenttä on aktiivisessa käytössä niin parhaillaan käynnissä olevalla Nuorisoleirillä kuin valtakunnallisella Naperoleirillä pesäpallon juhlavuonna 2022.

– Näkisin, että Vuorelan hiekkatekonurmen myötä Siilinjärvellä on koko Suomenkin mittakaavassa pesäpalloilun parhaimmat ulkoharjoitteluolosuhteet pesäpallon harrastamiselle. Siksi onkin mukava toivottaa pesäpalloileva leirikansa tervetulleeksi Siilinjärven pesäpallokentille Nuorisoleirille, ja myös ensi vuodelle, kun pesäpallo juhlii satavuotisjuhlaansa valtakunnallisen Naperoleirin muodossa Siilinjärvellä, toteaa SiiPen toiminnanjohtaja Teemu Huhtakangas.

Pesäpallon hiekkatekonurmikenttiä on listattu osoitteeseen www.pesis.fi/kilpailu/kentat.