Kova työ ja pitkä odotus palkittiin. Liki 100 joukkuetta on mukana E-ikäisten Tenavaleirillä, jonka otteluita pelataan kuluvalla viikolla Loimaan lisäksi Humppilassa, Jokioisilla ja Pöytyällä. Pesäpallostadionin ympäristössä Loimaalla useampi kenttä on sijoitettu vierekkäin, kävelyetäisyyksien päähän keskustasta ja kansliakoululta.

Erityisen kiitoksen järjestäjille antoivat lapset heti ensimmäisenä päivänä. Pelaamisen riemu ja innostus olivat käsinkosketeltavissa.

– Pelit ovat pääasia leirillä. Nyt on kuuma ja loppuviikosta voi tulla sateita, mutta pelit pyörivät ja pelaamisesta nautitaan, Iivonen sanoo.

Vuonna 2020 leirit peruuntuivat kokonaan ensimmäistä kertaa leirihistorian aikana. Vielä tähänkin kesään on vaikuttanut koronaviruksen aiheuttama poikkeusaika epävarmuuksineen, mikä on teettänyt runsaasti ylimääräistä työtä niin Pesäpalloliitolle kuin paikallisille järjestäjille. Tärkeimpänä prioriteettina leirit toteutetaan vastuullisesti ja terveysturvallisesti.

– Minulla on iso luotto siihen, että leiriläiset suhtautuvat ymmärtäväisesti kaikkiin annettuihin sääntöihin ja ohjeisiin. Silloin järjestelyt onnistuvat ja terveysturvallinen leiri toteutuu. Toivotaan, ettei tulevina vuosina jouduttaisi leireillä pitämään tällaisia rajoitteita kuin nyt, Iivonen odottaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Tenavaleiri 2021 (@tenavaleiri2021) jakama julkaisu

Itä-Lännet pelataan torstaina. Poikien pelisarja aloittaa Loimaan pesäpallostadionilla kello 17.30 ja kilpasarja jatkaa kello 19. Tyttöjen kilpasarjan Itä-Länsi pelataan aivan stadionin vieressä Pema-Areena 2:lla kello 18 ja pelisarjan Itä-Länsi kello 19.30. Tenavaleiri huipentuu mitali- ja sijoitusotteluihin lauantaina.

Otteluihin on vapaa pääsy terveysturvallisia käytäntöjä noudattaen.

Kaikkien otteluiden ajankohdat, kentät ja lopputulokset löytyvät Pesistulospalvelusta. Leirin etenemistä pääsee lisäksi seuraamaan sosiaalisen median kanavilla ja jakamaan omat tunnelmapalansa aihetunnisteella #Tenavaleiri2021.