Kamerat vangitsevat talteen Ikimuistoisia hetkiä ja pesistä aidoimmillaan. Sosiaalisen median kanavat ovatkin täyttyneet pelaamisen riemusta. Tuomareina toimivat alle 18-vuotiaat nuorisotuomarit ja tuomaripuolen kokonaisuutta johtaa Joona Korpela.

Leirijoukkueet on perehdytetty huolellisesti terveysturvallisiin käytäntöihin, joita noudatetaan kaikessa tekemisessä. Esimerkiksi ruokailu- ja pukukoppivuorot on tarkoin määritelty joukkueittain. Naisten Ykköspesiksen leiriottelu Kajaanin Pallokerho vs. Oulunsalon Vasama suoratoistetaan leiriläisten katsottavaksi ja lähetyksen tauoilla kuullaan leiriläisten tunnelmia alkuviikolta.

Lisätietoa leiristä löytyy Naperoleirin omilta sivuilta! Leiritunnelmia päivitetään kaiken aikaa kuvagalleriaan sekä sosiaalisen median kanaville ja ”storyihin”. Ottelupöytäkirjat ovat nähtävissä Pesistulospalvelussa.

 

 

 

 

 

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Henkilön Naperoleiri 2021 (@naperoleiri21) jakama julkaisu

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Hyvinkään Tahko F-tytöt (@tahko.ft) jakama julkaisu

 

 

 

 

 

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Henkilön Mikko / AA F-pojat (@junnupesistreenit) jakama julkaisu

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Henkilön SMJp13 joukkue (@smjp13) jakama julkaisu

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Pesäkarhut F12-tytöt (@pesakarhut12) jakama julkaisu