Valitse sivu

Jos jossain kohdin alkoi jo tuntua siltä, ettei tuo aika enää palaisi, olit väärässä. Seuraa nimittäin kuulutus:

– Hyvät matkustajat. Lämpimästi tervetuloa pesäpallokauden päätösristeilylle Tallink Siljan M/s Europalle 9.-10. lokakuuta 2021. Viralliset matkapaketit, jotka sisältävät sisäänpääsyn pesäpallokauden parhaat -palkintogaalaan, myy Matkapojat nettisivuillaan. Laivaan noustaan Helsingin Länsisatamasta ja matkalla käydään Tallinnassa. Lisätietoa tilausajokuljetuksista Helsinkiin päivitetään kevään aikana.

Pesäpallokauden päätösristeily toteutetaan vastuullisesti ja terveysturvallisesti. Jo tällä hetkellä risteilyt ovat karanteenivapaita, mutta ajantasaisen tiedon pystyy milloin tahansa tarkistamaan Matkapoikien nettisivuilta.

Odottavan aika on ollut pitkä. Me pesäpalloyhteisö olemme aina vahvimpia yhdessä, meitä odottaa yhteinen 100-vuotisjuhlavuosi 2022, me olemme samaa porukkaa niin vuoden pesäpalloilijat, kaikki pelaajat, valmentajat, tuomarit, päätoimiset, seura-aktiivit, katsojat, kannattajat kuin kaikki kansallispelimme ystävät. Yhteishenki tiivistyy kauden päätösristeilyllä, joka on ollut pesäpalloväen yhteinen kohtaamispaikka jo yli 40 vuoden ajan. Nähdään laivalla lokakuussa!