Valitse sivu

Körkkö pyörsi lopettamispäätöksensä ja palasi kentille keväällä 2020. Loppu on historiaa. Viime vuosi huipentui Suomen mestaruuteen isossa roolissa ja uran toiseen valintaan vuoden pesäpalloilijaksi. Alkukauden perusteella Körkkö on jatkanut siitä, mihin viime syksynä jäi. Oomin kesäkuun pelaajalla on jälleen erinomaiset mahdollisuudet saavuttaa lisää menestystä.

Pesäpallokenttien väriläiskänä tunnettu Rytkönen toteutti suuren unelmansa viime syksynä ja pääsi juhlimaan ensimmäistä Suomen mestaruuttaan Sotkamon Jymyn paidassa. Kahden edellisen kauden etenijäkuningas on joukkueelleen aina vain tärkeämpi lenkki myös puhtaasti pelillisellä erinomaisuudellaan. Oomin kesäkuun pelaaja on ylivoimainen etenijätilaston kärki ja johtaa myös kärkilyöntitilastoa.

Minttu Reunanen ja Severi Tikkakoski Ykköspesiksen parhaat

Pöytyän Urheilijat on aloittanut kautensa vahvasti naisten Ykköspesiksessä. Fantastisesti niin sisällä kuin ulkona pelannut Minttu Reunanen palkittiin kahdesti joukkueensa parhaana ja kerran kakkospalkinnolla kesäkuun seitsemässä ottelussa. Naisten Ykköspesiksen kuukauden pelaajaksi valittu Reunanen johtaa ylivoimaisesti etelälohkon kärkilyöntitilastoa.

Kannuksen Ura on ollut yksi miesten ykköspesiskauden valopilkuista. Veteliläislähtöinen Severi Tikkakoski on pelannut elämänsä pesistä ja ampaissut sekä etenijä- että kärkilyöntitilastojen ykköseksi. Miesten Ykköspesiksen kesäkuun pelaaja on esiintynyt vakuuttavasti myös ulkopelissä etukentällä.

Kuukauden pelaajia on palkittu nykymuotoisesti kaudesta 2008 lähtien. Aiemmat valinnat löytyvät pesis.fi-sivuilta.