Suomen suosituin tähdistöottelutapahtuma, pesäpallon Itä-Länsi, saapuu kautta aikain ensimmäisen kerran Poriin 6.–7. elokuuta. Yleisö pääsee vaikuttamaan valintoihin äänestämällä yhden pelaajan kuhunkin miesten ja naisten joukkueeseen osoitteessa https://q.surveypal.com/IL-2021-yleisoaanestys.

Äänestyksessä ovat mukana kaikki Superpesistä tällä kaudella kesäkuun loppuun mennessä pelanneet pelaajat. Yksi pelaajavalinta on kuitenkin jo tehty, sillä kaikkien aikojen pesäpalloilija, Kouvolan Pallonlyöjien Toni Kohonen vastaa miesten Idän joukkueen valinnoista ja myös pelaa itse joukkueessa aiemmin tiedotetun mukaisesti.

Porin Itä-Länsi-tapahtuman avaa nuorten päivä poikien ja tyttöjen arvo-otteluiden merkeissä perjantaina 6. elokuuta. Superlauantaina 7. elokuuta Erku-Areenan valtaavat maailman parhaat nais- ja miespesäpalloilijat. Kaikki lisätiedot Itä-Lännestä löytyvät tapahtuman omilta sivuilta www.ita-lansi.fi.

Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi.