Valitse sivu

Ottelutulokset ja pöytäkirjat päivitetään heti otteluiden päätyttyä Pesistulospalveluun. Avauspäivän kuvamuistoja taltioi Saimi Airaksinen Nuorisoleirin kuvagalleriaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Nuorisoleiri 2021 (@nuorisoleiri) jakama julkaisu

Nuorisoleirin otteluita Ruudussa

Ruudun Fanikamera seuraa yhteensä 12 ottelua Nuorisoleiriltä suorissa lähetyksissä, kuten Nuorisoleiri aiemmin tiedotti. Mukana kattauksessa ovat sekä kilpa- että pelisarjojen Itä-Lännet ja kilpasarjojen loppuottelut.

Miesten Superpesiksen leiriottelussa kohtaavat Siilinjärven Pesis ja Hyvinkään Tahko tiistaina. Kamppailu nähdään Ruudun päälähetyksenä ennakkostudion aloittaessa kello 17.45.

Ottelut ovat katsottavissa Ruudun pesäpallosivuilla Ruutu+-tilauksella edullisimmillaan hintaan 6,95 € / kk.

Itä-Lännet torstaina ja perjantaina, mitaliottelut lauantaina

C-nuorten Itä-Länsi-ottelut pelataan nekin välivuoden jälkeen. Kilpasarjojen Itä-Lännet ovat ohjelmassa Puijon pesäpallostadionilla torstaina ja pelisarjojen Itä-Lännet Siilinjärven Mantulla perjantaina. Joukkueiden valitsijakaartista löytyy vahvaa pesäpallo-osaamista.

Nuorisoleiri huipentuu leiriohjelman mukaisesti sijoitus-, välierä- ja mitaliotteluihin lauantaina.

Kaikkiin Nuorisoleirin otteluihin on yleisöllä vapaa pääsy, kuitenkin terveysturvallisuuteen liittyvät käytännöt huomioon ottaen.

Perinteistä leiridiskoa ei poikkeusaikana pystytä järjestämään, mikä varmasti on pettymys osalle leiriläisistä. Iloisten ilmeiden perusteella kaikkein tärkeintä on kuitenkin ollut leirille pääsy ylipäätään.

Leirin urheilijakummi Iivo Niskanen

Hiihdon kaksinkertainen olympiavoittaja ja maailmanmestari Iivo Niskanen toimii Nuorisoleirin urheilijakummina. Vieremällä lapsuutensa viettänyt Niskanen asuu nykyään Kuopiossa ja edustaa Puijon Hiihtoseuraa.

– Leirin joukkueista liputan sellaisten joukkueiden puolesta, joissa välittyy hyvä joukkuehenki ja asenne, Niskanen kertoi Nuorisoleirin uutisessa.