Suurin osa ko. joukkueisiin kuuluvista henkilöistä on asetettu viranomaisten määräämään karanteeniin 26.7.2021 saakka. Naisten suomensarjan ottelut Espoon Pesis vs. Hyvinkään Tahko (25.7.) ja Turku-Pesis vs. Hyvinkään Tahko (28.7.) siirtyvät uusiin ajankohtiin. Tyttöjen Superpesiksessä siirrettävä ottelu on Haminan Palloilijat vs. Hyvinkään Tahko (26.7.) ja naisten Ykköspesiksessä Pöytyän Urheilijat vs. Janakkalan Jana (24.7.).

Miesten suomensarjassa siirtyy varotoimenpiteenä Lammin Lujan ja Hyvinkään Tahkon välinen ottelu, joka oli määrä pelata sunnuntaina 18.7.

Lisäksi Tahkon C-tyttöjen kilpasarjajoukkue jää pois Kuopion-Siilinjärven Nuorisoleiriltä. Joukkueen pelaajia, jotka eivät ole olleet mukana koronatapaukseen liittyvissä otteluissa, osallistuu leirille seuran pelisarjajoukkueessa.