Hyväntekeväisyysottelulla kerätään varoja Elämäni Sankari ry:n ehkäisevään huumetyöhön. Viihdejengissä tuikkivat musiikkitaivaan kirkkaat tähtinimet Arttu Lindeman, Kalle Lindroth, Antti Tuisku, Paula Vesala sekä Haloo Helsinki -yhtyeen Jere Marttila ja Jukka Soldan. Lisäksi joukkueeseen kuuluu useita viihdealan tuttuja kasvoja näyttelijä Antti Luusuaniemen johdolla.

Urheilun puolelta mukana on tukku kovia nimiä superpesislegendojen lisäksi. Urheilujengiä vahvistavat mm. koripalloilija ja Helsingin kaupunginvaltuutettu Shawn Huff, koripallon eurokentiltä tuttu Petteri Koponen, Italian Serie A:ssa pelannut jalkapalloilija Perperim Hetemaj sekä jääkiekkokaukaloiden kovanaamana tunnettu Sami Helenius.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Hyvinkään Tahko (@tahkosuperpesis) jakama julkaisu

Hyvinkään vt. kaupunginjohtaja Pentti Halonen ja Tahkon toimitusjohtaja Miika Rantatorikka ovat innoissaan lauantain pesispäivästä.

– Hyvinkään kaupunki tarjoaa kuntalaisilleen mahdollisuuden osallistua Tahkon ottelutapahtumaan. Tapahtumat ovat koronavuoden aikana olleet vähissä, mutta nyt alkaa olla valoa tunnelin päässä. Pesis kuuluu Hyvinkään kesään, Halonen sanoo.

– Keltainen Sydän -tapahtuma on yksi meidän tavoistamme toteuttaa yhteiskuntavastuuta. Jälleen olemme saaneet kasaan hienot joukkueet. Mahtavaa, että Hyvinkään kaupunki on mahdollistamassa kaikille ilmaisen sisäänpääsyn Tahko-KeKi-superpesisotteluun. Tervetuloa Pihkalaan keltaiseen Superpäivään, hehkuttaa Rantatorikka.

Lisätietoa Hyvinkään pesispäivästä löytyy Tahkon nettisivuilta.

Keltainen Sydän -hyväntekeväisyysottelun alustavat kokoonpanot

Viihdejengi

Simo Eerikäinen (Tahkon legenda)
Esa Honkalehto (Tahkon legenda)
Kari Kuusiniemi (Tahkon legenda)
Arttu Lindeman (artisti)
Kalle Lindroth (artisti)
Antti Luusuaniemi (näyttelijä)
Jere Marttila (Haloo Helsinki!)
Jaakko Parkkali (tubettaja)
Juha Perälä (Radio Suomipop)
Marce Rendic (RadioRock)
Janne Saarinen (Radio Suomipop)
Jukka Soldan (Haloo Helsinki!)
Antti Tuisku (artisti)
Paula Vesala (artisti)
Tinni Wikström (Radio Suomipop)

Urheilujengi

Joni Harjula (koripallo)
Sami Helenius (jääkiekkolegenda)
Sasu Helenius (jääkiekkoilija)
Perparim Hetemaj (jalkapalloilija)
Shawn Huff (Susijengi)
Martti Jylhä (ex-huippuhiihtäjä)
Jonne Kemppainen (pesäpallolegenda)
Mikko Koivisto (Susijengi)
Petteri Koponen (Susijengi)
Henrik Norrena (Elämäni Sankari ry:n toiminnanjohtaja)
Matti Nuutinen (Susijengi)
Mikko Perttu (jääkiekkoilija)
Aki Riihilahti (jalkapallolegenda)