Valitse sivu

Imatralla Ukonniemessä kaikki tapahtumapaikat saadaan yhtenäiselle alueelle, kävelymatkojen päähän toisistaan. Järjestäjien tavoitteena on tuoda monenlaista uutta tapahtumaan. Yksi ajatus on houkutella ennätysmäärä kansainvälisiä joukkueita mukaan, kun Etelä-Karjalan liiton, Imatran kaupungin sekä Lentopalloliiton suhteita hyödynnetään venäläisten joukkueiden suuntaan. Järjestäjät väläyttävät Power Cup -junayhteyden rakentamista Pietari-Imatra-välille ja jopa muutaman alkulohko-ottelun pelaamista Svetogorskissa.

Power Cup on järjestetty 1985 alkaen vuosittain, viime vuoden poikkeusta lukuun ottamatta. Imatralla turnaus pelataan ensimmäisen kerran 2023.

– Aivan mielettömät fiilikset! Hakuprosessi on kestänyt yli vuoden, valtavasti on Ruokolahden Rajun kanssa tehty töitä ja loppusuoralla kellistimme kovia hakijoita. On kiitettävä Imatran kaupunkia ja maakuntaliittoa taustatuesta, jota olemme saaneet koko matkan ajan, IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää hehkuttaa.

Lentopalloliitto ja järjestäjät tiedottivat Power Cupista 2023 keskiviikkona. Power Cup pelataan Salossa 29.7.-1.8.2021 ja Kauhavalla 2022.