Valitse sivu

Saamansa pitää, sillä Pesäpalloliiton tuomariorganisaatio on tehtaillut todella kimurantin juhannuspähkinän sääntöeksperteille. Ennakkovaroituksena luulot omasta osaamisesta saattavat karista testiä tehdessä.

– Haastava tämä on, näin ainakin luulisin. Kyseessä ei ole yksi yhteen superpesistuomareille tarkoitettu sääntötesti, mutta likipitäen samaa vaativuustasoa. Tuskin on kenellekään mikään läpihuutojuttu, arvelee alempien tasojen tuomarivastaava Niina Lämsä.

Siirry tekemään testi klikkaamalla tästä ja jaa tuloksesi aihetunnisteella #pesis sosiaaliseen mediaan, jos uskallat!

Testissä on 50 väittämää, jotka ovat kokonaisuudessaan oikein tai väärin. Jokainen vastaus osuu siis 50 prosentin todennäköisyydellä oikeaan, mutta sehän ei tuomarille riitä.

Viralliset kauden 2021 sääntötestit julkaistiin maaliskuussa.

Kaikesta huolimatta rentoa juhannusta, pesäpallon ystävät!