Koppeja saattoi ottaa haluamallaan tavalla milloin vain, kun sopiva tilanne tuli eteen. Kopitteluun innostuttiin kaverin, sisarusten ja vanhempien kanssa tai yksin seinää vasten – aivan kuin aiempien vuosien Miljoonia koppeja -kilpailussa.

Joukkue palkittiin yhteispalkinnolla urakan päätteeksi. Eniten koppeja napsivat Iiro Pessinen (3100), Oskar Karvonen (2434) ja Pyry Pajula (2200).

Maila-Jussien E10-pojat pääsevät testaamaan taitojaan käytännössä kuluvan viikon kolmessa ottelussa Seinäjoen Joupin kentällä. SMJ:n E10 musta -joukkue kohtaa Koskenkorvan Urheilijat keskiviikkona kello 18. E10 valkoinen -joukkue pelaa oman seuran E09 musta -joukkuetta vastaan perjantaina kello 18 ja P09-joukkuetta vastaan sunnuntaina kello 16.30.

Kopittelun osalta Maila-Jussien E10-pojat esittävät haasteen muille joukkueille. Pohjatulos on 23 870 koppia 18 päivään, joten laskurit käyntiin ja ensi alkuun omia ennätyksiä tekemään!