Valitse sivu

Tämänkertaisen avustuksen haku alkoi 31.5.2021 ja päättyi 15.6.2021 kello 16.15. Painopisteenä ovat lasten ja nuorten harrastetoiminta sekä tavoitteellinen toiminta seuroissa. Tavoitteena on lievittää koronapandemian aiheuttamia taloudellisia menetyksiä sekä turvata liikunta- ja urheiluseurojen toimintaa, jotta lasten ja nuorten harrastetoiminta sekä tavoitteellinen kilpa- ja huippu-urheilutoiminta voisivat jatkua.

– Korona-aikana harrastaminen ja seuratoimintaan osallistuminen ovat laskeneet huolestuttavalla tavalla. Tällä on laajat vaikutukset suomalaisten hyvinvointiin ja seuratoiminnan arkeen. Nyt myönnettävillä korona-avustuksilla turvataan lasten ja nuorten harrastamisen sekä seuratoiminnan tulevaisuuden edellytyksiä eri puolilla Suomea, sanoo ministeri Kurvinen opetus- ja kulttuuriministeriön tiedotteessa.

Tämänkertaista avustusta myönnettiin 424 määräaikaan mennessä saapuneesta hakemuksesta 295 hakijalle. Kaikki myönnetyt avustukset on julkaistu OKM:n nettisivuilla (pdf).

Uusi korona-avustushaku avataan syksyllä, kertoo OKM.