Valitse sivu

Taustalla on Lunta tupaan -tapahtuma, johon osallistuu Suomen yhdistetyn maajoukkue ja jota varten Ukonniemeen rakennetaan K12-hyppyrimäki. Alastulorinne tehdään lumesta ja seuraavana päivänä siitä lasketetaan pulkilla sekä liukureilla. Lisäksi ohjelmassa on mm. ”kepparirata”, onnenpyörä ja musiikkia. IPV:n kioski palvelee koko tapahtuman ajan.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Sen järjestävät yhteistyössä Etelä-Karjalan Osuuskauppa ja Imatran Pallo-Veikot.

– Heitän haasteen meidän superpesismiehistölle – kapteeniston johdolla vaihdatte räpylät liukureihin, heittää IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää tiedotteessa.

– Vuoden toinen laskiainen keskellä heinäkuun helteitä oli niin hauska idea, että pakkohan siihen oli lähteä mukaan. Meille on erityisen tärkeää, että tapahtuma on avoin ja maksuton jokaiselle lapselle ja lapsenmieliselle pulkkamäen ystävälle, iloitsee asiakkuuspäällikkö Antti Heinonen Eekoosta.

Lunta tupaan -liput (7.7.) ovat myynnissä IPV:n Reds-kaupassa.