Perjantain lähetys Manse TV:ssä käynnistyy ennakkostudiolla kello 17.30.

Satakunnan paikallisderbyn kello 18 ja Pesäkarhujen ottelun Mynämäen Vesaa vastaan lauantaina kello 14 näyttää Satakunnan Kansa tilaajilleen. Tutustumistilauksen voi aktivoida kuukaudeksi yhden (1) euron hintaan. Selostajana toimii Jussi Valli.

Pesäkarhujen kokoonpanoon ollaan nimeämässä vasta 15-vuotias tulevaisuuden lupaus Kiira Kautto.

Lisäksi Satakunnan Kansa näyttää miesten Ykköspesiksen harjoitusottelun, jossa Ulvilan Pesä-Veikot saa vastaansa Vähänkyrön Viestin lauantaina kello 16. Selostajana on äänessä urheilutoimittaja Pasi Mattila.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Satakunnan Kansa (@satakunnankansa) jakama julkaisu

Vain yleisö puuttuu

Talven siirtomarkkinoilla hurjastellut tamperelainen Manse PP pääsee todelliseen testiin lauantaina kello 15, kun superpesiskausi avataan Vimpelin Saarikentällä Vedon isännöimänä. Manse PP:n riveissä nähdään alkavalla kaudella mm. 10 kautta Vetoa edustanut ja kolme Suomen mestaruutta voittanut Henri Puputti.

Vain yleisö puuttuu lehtereiltä huippuottelussa. Tarjolla on kuitenkin suora nettilähetys, jota pääsee seuraamaan hankkimalla katselukoodin Netticket.fi-palvelusta. Selostajana toimii Markku Lassila ja kommentaattorina Vesa Liikala.

– Harjoitusottelut Manse PP:tä vastaan ovat hyvä mittari siihen, missä vaiheessa mennään tällä hetkellä. Kovaa joukkuetta lähdetään tietenkin heti tosi mielellä haastamaan, Vedon pelinjohtaja Tomi Niskanen sanoi.

Lisäksi lauantain ohjelmassa on raahelaisen Pattijoen Urheilijoiden ja Sotkamon Jymyn harjoitusottelu Rännärin pesäpallostadionilla kello 15.