Valitse sivu

Kiteellä pelattava Pohjois-Karjalan paikallisderby siirtyi sääolosuhteiden vuoksi viime lauantailta pelattavaksi helatorstaina 13.5. kello 17. Lisäksi Kiteen Pallo -90 kohtaa Siilinjärven Pesiksen sunnuntaina 16.5. kello 14 ja Haminan Palloilijat lauantaina 22.5. kello 16, seura tiedotti.

Rantakentälle voidaan ottaa sisään 300 katsojaa. Etusijalla ovat kausi- ja VIP-korttien haltijat.

Joensuussa Kerubi Stadionin portit avautuvat 500 katsojalle, kun Joensuun Maila kohtaa huippuottelussa Sotkamon Jymyn lauantaina. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä Joensuun Mailan yhteistyökumppaneilla ja kausikorttilaisilla.

– Olemme todella iloisia, että tautitilanne on parantunut ja voimme tarjota pesistä paikan päällä edes 500 katsojalle. Samaan aikaan tiedostamme, että olemme myyneet jo yli 900 kausikorttia eli valitettavasti kaikki eivät välttämättä mahdu stadionille, toimitusjohtaja Matti Lindholm totesi seuran nettisivuilla.

Savon herruudesta pelataan Siilinjärvellä helatorstaina, kun Siilinjärven Pesis saa vieraakseen Puijon Pesiksen ykköspesisjoukkueen naapurikaupungista. Otteluun on myynnissä pieni määrä pääsylippuja nopeimmille.

Lisäksi tarjolla on useita nettilähetyksiä kaikelle kansalle. Jo tänään keskiviikkona nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen Kouvolasta, kun Kouvolan Pallonlyöjät ja Imatran Pallo-Veikot iskevät yhteen.

Viikon 19 harjoitusotteluita

Ke 12.5.
Kouvolan Pallonlyöjät – Imatran Pallo-Veikot 18.00 M NetTicket

To 13.5.
Kempeleen Kiri – Pattijoen Urheilijat, Raahe 13.00 M Nastajengi.fi
Manse PP, Tampere – Vimpelin Veto 14.30 M ManseTV
Siilinjärven Pesis – Puijon Pesis, Kuopio (MYP) 15.00 M
Seinäjoen Maila-Jussit – Koskenkorvan Urheilijat 16.00 M Ruutu, Fanikamera
Kiteen Pallo -90 – Joensuun Maila 17.00 M Ruutu, Fanikamera

La 15.5.
Manse PP, Tampere – Mynämäen Vesa 15.00 (14.30) N ManseTV
Joensuun Maila – Sotkamon Jymy 15.00 M

Su 16.5.
Kankaanpään Maila – Hyvinkään Tahko 14.00 M NetTicket
Kiteen Pallo -90 – Siilinjärven Pesis 14.00 M
Manse PP, Tampere – Lapuan Virkiä 15.00 (14.30) N ManseTV