Valitse sivu

Samassa ottelussa kohtaavat lappeenrantalaislähtöiset lukkarit. IPV:n Rasmus Surakka debytoi Superpesiksessä viime kaudella, kun puolestaan PattU:n Topi Kosonen aloittaa huimalla urallaan jo 18. kautensa pääsarjatasolla. Kosonen on Suomen mestari, vuoden pesäpalloilija, vuoden lukkari ja yhdeksänkertainen Itä-Länsi-pelaaja.

– Odotan peliä suurella innolla. Muistan jo lapsuudesta haaveen pelata jonain päivänä Superpesistä Vanhiksella. Kuvittelin sen tapahtuvan Pesä Ysien paidassa. Vaikka paita on jo pitkään ollut keltamusta, on tästä pelistä varmasti tulossa yksi kesän ja koko uran kohokohdista, tunnelmoi Pesä Ysien kasvatti Kosonen IPV:n tiedotteessa.

IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää on aiemminkin puhunut, viimeksi Jäähyboksi-podcastin jaksossa, kahden seuran välisestä ainutlaatuisesta yhteistyöstä Imatra-Lappeenranta-akselilla.

– Meillä on paljon yhteistyökumppaneita ja katsojia Lappeenrannasta, lisäksi teemme yhteistyötä Pesä Ysien kanssa monella tasolla. Topi Kosonen on lajin parissa erittäin arvostettu pelaaja ja on hienoa, että hänelle saadaan mahdollisuus pelata vielä kerran Vanhiksella, Valkeapää avaa Lappeenrannassa pelattavan ottelun taustoja.

Ottelutapahtuman edullisemmat ennakkoliput myy Reds-kauppa. Lisäksi saatavilla on hulppeita VIP-paketteja kaikilla herkuilla sisältäen myös Saimaan risteilyn ennen ottelua. VIP- ja lippupakettien tiedustelut: Jani Valkeapää | 050 538 7190 | jani.v.valkeapaa(ät)elisanet.fi