Pesäpalloliitto tiedotti maaliskuussa uudesta tulospalvelujärjestelmästä osana laajempaa sähköisten palveluiden kehittämisprosessia ja 30 vuotta palvelleen edeltäjänsä jäämisestä historiaan. Kaikkien pesäpallosarjojen osalta uuden järjestelmän käyttöönotto tapahtuu pesäpallon 100-vuotisjuhlavuonna 2022. Uusi tulospalvelu löytyy tutusta osoitteesta www.pesistulokset.fi.

– Ensimmäinen askel on otettu ja tulospalvelunäkymä avattu julkisesti saataville. Kehitystyö jatkuu kaiken aikaa sekä alkavalla kaudella että tulevina vuosina ja sisältöä lisätään asteittain, Pesäpalloliiton kilpailupäällikkö Timo Lamminen kertoo.

Uusittuja otteluohjelmia on julkaistu viimeisen viikon aikana ja niitä viedään kantaan parhaillaan. Harjoitusotteluissa on jo käytetty ja käytetään uutta järjestelmää.

Uusi tulospalvelu on käytössä alkavalla kaudella sarjoissa, jotka ovat aiemmin olleet sähköisten pöytäkirjojen piirissä. Vanhaan tulospalveluun on tulossa pääsy oikean alalaidan linkistä.