Paketti rakentaa täydellisen viikonlopun. Lämmitellään aamujumpalla, pelataan rennoissa merkeissä, nautitaan yhdessäolosta, luodaan fiilistä, pukeudutaan halutessaan teema-asuihin sekä jatketaan jälkipeleillä ja hemmottelulla liikunnallisen päivän huipennukseksi.

Kentän läheisyydessä sijaitsevan Original Sokos Hotel Kupittaan majoitustarjouksesta ja iltaruokailun mahdollisuudesta tiedotetaan joukkueita lähiaikoina.

– Ihan mahtavaa on päästä taas kokemaan Lady-Pesis-turnauksen ainutlaatuinen fiilis! Osallistuvat joukkueet heittäytyvät aina täysillä mukaan ja rakentavat vahvan yhteisöllisen tunnelman. Innostus valtaa mielen, niin uusien osallistujien kuin aiemmin mukana olleiden osalta, tapahtumavastaava Ilona Näätänen Pesäpalloliitosta hehkuttaa.

Konkreettisin esimerkki heittäytymisestä on asukilpailu, jossa joukkueet vapauttavat luovuutensa valloilleen.

– Parhaat ja kekseliäimmät asut palkitaan. Viime vuosina on nähty niin lentoemäntiä, saunojia, Elviksiä, Halloween-juhlijoita, sotilaita kuin monia muitakin yllätysvieraita. Vain mielikuvitus on rajana. Turnauksen hengen mukaisesti tätäkään ei kannata ottaa liian vakavasti, Näätänen nauraa.

Parempaa vuotta 2021! ❤️

Valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus pelataan 4.-5.9.2021 Kupittaalla,…

Julkaissut Valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus Keskiviikkona 20. tammikuuta 2021

 

Turun kaupunki mahdollistaa Lady-Pesis-turnaukselle erinomaiset puitteet. Kaupungin lukuisista kesänviettomahdollisuuksista ja jokilaivojen tunnelmasta löytyy myös vapaa-ajan vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Lady-Pesis-turnaukseen ilmoittaudutaan joukkueittain Pesistulospalvelussa (linkki sivun alalaidassa). Valittavana on kaksi sarjaa, ”Höntsät” leikkimielisille ja ”Hyperhöntsät” todella leikkimielisille. Joukkue voi valita ottelut lauantaina, sunnuntaina tai molempina päivinä.

Tapahtuma järjestetään kaikissa tilanteissa vastuullisesti ja terveysturvallisesti, voimassa olevia viranomaismääräyksiä ja -suosituksia noudattaen.

Ilmoittautuminen on sitova ja osallistumismaksu maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla. Ilmoittautuminen päättyy heti, kun turnauksen 42 paikan kiintiö on täynnä. Lisäksi jokaisen pelaajan tulee hankkia pesäpallon harrastepassi Suomisport-palvelusta. Kaikki lisätiedot löytyvät Lady-Pesis-turnauksen infosivulta.

Lisätietoa: Ilona Näätänen | ilona.naatanen(ät)pesis.fi | 040 777 9001