Valitse sivu

Suomalaisuus yhdistyy kuluttajien mielissä useampaan hyvään ja positiiviseen asiaan. Avainlippu kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa. Työllistävä vaikutus kohdistuu Suomeen. Avainlipun saanut tuote tai palvelu on sinivalkoinen valinta.

– Voisiko suomalaisempaa olla kuin suomalainen kansallispeli! Avainlippu edustaa juuri niitä arvoja, joista pesäpallo on tunnettu jo liki 100 vuoden ajan sekä tukee pesäpallon brändiä ja markkinointia vahvasti kotimaisena urheiluna, Pesäpalloliiton myyntijohtaja Jonne Kemppainen toteaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Avainlippu (@avainlippu) jakama julkaisu

Suomalaisen Työn Liitto korostaa vastuullisuutta strategisesti tärkeänä teemana. Avainlipun saaneet yritykset luovat työpaikkoja Suomeen, huomioivat toiminnan vastuullisuuden hankinnoissa ja alihankintaketjuissa sekä tukevat työntekijöiden osaamista, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta.

Suomalaisen Työn Liitto vahvisti Pesäpalloliitolle myönnetyn Avainmerkin huhtikuussa.