Ennätykset ovat paukkuneet ja rajapyykkejä on ylitetty. Dahlström, vuoden tulokas 2001, on pelannut 520 runkosarjan superpesisottelua 20 kauden aikana ja takonut tilastokärkeen oikeuttavat 1551 tehopistettä 49+ 1373 lyödyllään sekä 129 tuodullaan. Ansioluettelossa on seitsemän SM-mitalia, joista yksi on Vimpelin Vedossa voitettu Suomen mestaruus 2010, yhdeksän Itä-Länttä, neljä lyöjäkuninkaan ja kaksi tehopelaajan titteliä sekä kolme vuoden jokerin pystiä.

Koskenkorvan Urheilijat on voittanut seurahistoriansa aikana kaksi SM-pronssia, 2003 ja 2007. Dahlström oli mukana voittamassa niistä jälkimmäistä.

– Ikimuistoisimpia hetkiä omalta uralta on vuoden 2007 pronssi. Pääsimme suhteellisen pitkälle, vaikka ehkä ennakkoon ei uskallettu ajatella, että voisimme pärjätä niinkin hyvin. Koskenkorvalla jokainen vuosi on ollut mukava, eikä huonoja kausia ole ollut. Siksi tänne on aina mukava palata.

Dahlströmillä on kasassa lyötyjä huimat 1422 eli 1500 lyödyn haamuraja siintää jo näköpiirissä. Koskenkorvan Urheilijoita aiemmin kaudet 2005–08 ja 2013–17 edustanut kaikkien aikojen lyöjäkuningas palaa omien sanojensa mukaan ”älyttömän hyvällä fiiliksellä” seuran väreihin.

– Meillä on melko nuori porukka, johon itse koitan tuoda kokemusta. Monet pelaajista ovat kasvaneet jo useamman vuoden Superpesiksessä. Hiljalleen voi odottaa, että moni heistä tekee läpimurtonsa sarjan eliittiin. Menestyminen toki vaatii sitä, että kaikki pysyvät suhteellisen terveinä. Jos se onnistuu, potentiaalia ja mahdollisuuksia on paljon, Dahlström vakuuttaa seuran tiedotteessa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Koskenkorvan Urheilijat (@kossusuper) jakama julkaisu

Koskenkorvan kylä juhlii 110-vuotista taivaltaan kuluvana vuonna. Dahlströmille edessä on kymmenes kausi KoU:n paidassa. Seuran puheenjohtaja Juha-Pekka Karvonen uskoo, että juhlaan on aihetta kentälläkin.

– Ensimmäisen kerran soiteltiin Jeren kanssa hyvässä hengessä jo joulukuussa 2020. Olemme pitäneet asiaa vireillä koko alkuvuoden sekä hakeneet rauhassa molempia osapuolia tyydyttävää ratkaisua. Mitään kiirettä asian kanssa ei ole ollut, sillä toinen lyöjäjokerimme Petteri Kortelainen on näyttänyt potentiaaliaan talvikaudella.

– Petteri ja Jere tulevat yhdessä muodostamaan kovan pelotteen tulevalle kaudelle. Nuori ja nälkäinen joukkue on aina yllätysvalmis.

Koskenkorvan Urheilijat kaudella 2021

Jere Dahlström
Jaakko Erkkilä
Juho Hakomäki
Anttoni Jakobsson
Otto Kauppinen
Eero Kuitunen
Aku Kettunen
Petteri Kortelainen
Tony Latvala
Jouni Mäki
Ville-Veikko Olli
Petrus Puputti
Aleksi Rantala
Jesse Rantamäki
Matias Rauhala
Aapeli Suvisalmi
Juuso Vuorenmäki

Mikko Vainionpää (pj)
Olli-Pekka Sinkkonen (2. pj)