Valitse sivu

Maksuton Henkisesti Vahva Summit järjestetään ajalla 20.–25.4. Osallistujat kuulevat 14 suomalaisen huippu-urheilijan avoimet haastattelut ja opit henkinen vahvuuden merkityksestä kunkin omalla urheilijan polulla sekä konkreettiset toimenpiteet, jotka ovat henkisen puolen osalta tukeneet nousua huipulle.

Mitä onnistuminen kauden tärkeimmällä hetkellä mentaalisesti vaatii? Kuinka pettymykset voi käsitellä ollakseen valmis loistamaan seuraavalla kerralla? – Päivittäin julkaistaan 2-3 noin 60 minuutin mittaista haastattelua, jotka ovat katsottavissa 24 tuntia.

Haastatteluista saa konkreettisia vinkkejä sekä tietoa harjoituksista, jotka voi ottaa heti osaksi omaa harjoittelua.

Katso kaikki lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.henkisestivahva.fi/summit.

Henkisesti Vahva Summit -tapahtuman on ideoinut 20-vuotisella urheilu-urallaan kiekonheittäjänä ansioitunut, pesäpalloakin pelannut Sanna Kämäräinen.