Maksuttomissa tilaisuuksissa käydään läpi pesiskoulun järjestäminen sisältöineen ja suunnitteluvaiheineen, pesiskoulurehtorin ja -ohjaajan toimenkuvat, pelaaminen ja lajitaidot, Pienpesis aktiivisuuteen kannustavana pelimuotona, materiaalit, seurojen hyvät käytänteet sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa onnistuneen pesiskoulun toteuttamiseksi. Koulutukset on tarkoitettu kaikille seurojen pesiskoulurehtoreille, vastuuhenkilöille sekä ohjaajille ja apuohjaajille. Viime vuonna osallistujia oli yhteensä noin 70.

– Molemmat koulutukset ovat sisällöltään samanlaisia. Viime keväänä ne keräsivät niin paljon osallistujia, että teimme seurakehittäjien kanssa päätöksen järjestää kaksi valtakunnallista tilaisuutta. Etäyhteydellä Teamsia käyttäen kaikkien kiinnostuneiden on helppo tulla mukaan, kertoo Pesäpalloliiton seurakehittäjä Mona Hupli-Kotiranta.

Koulutuksiin ilmoittaudutaan Suomisportissa. Ilmoittautuminen päättyy kaksi vuorokautta ennen koulutuspäivää.

Ilmoittautuminen Suomisportissa

Pesiskoulurehtoreiden ja -ohjaajien koulutus: tiistai 13.4.2021 klo 17:30 – 19:30

Pesiskoulurehtoreiden ja -ohjaajien koulutus: keskiviikko 5.5.2021 klo 17:30 – 19:30