Otteluissa nähdään mielenkiintoisia taistelupareja. Tampereella viikonloppu käynnistyy miesten kamppailulla, jossa Manse PP saa vastaansa PattU:n lauantaina kello 15. Viekö Juha Puhtimäki vai Topi Kosonen lautasen herruuden? Kumpi vaihtaa paremmilla prosenteilla, Juuso Myllyniemi vai Sami Haapakoski?

Naisten huippuotteluissa Manse PP saa vastaansa Hyvinkään Tahkon Leidit lauantaina kello 18 ja Seinäjoen Maila-Jussit sunnuntaina kello 16.30. Miten onnistuvat Go On Superjokerit Pauliina Harinen, Aino-Kaisa Mantere ja Henna Suominen? Mitä jekkuja lukkarit – Anni Heikkilä, Johanna Karjanlahti ja Elli Kattelus – keksivät?

Manse TV:n lähetykset toteutetaan terveysturvallisesti monikameratuotantoina ennakkostudioineen ja haastatteluineen. Katseluoikeudet lunastetaan Manse PP:n kaupasta, edullisimmin kolmen ottelun pakettina!

Katselukoodit Kempeleen Kirin huippuotteluihin ovat saatavissa osoitteesta www.nastajengi.fi. Kun koodin lunastaa samalla kertaa molempiin otteluihin, toisen ottelun saa puoleen hintaan!