Valitse sivu

Koulutus toimii täydentävänä kokonaisuutena eli sillä ei voi korvata Pesäpalloliiton 1-, 2- tai 3-tason koulutuksia.

– Teamsissa järjestettävän tilaisuuden pääotsikot ovat sisäpelin pyöritys, merkkipeli ja ulkopelin johtaminen, Hautala kertoo.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen tapahtumaan 29.3. mennessä.

– Etäkoulutukset täydentävät mainiosti Pesäpalloliiton eri tasojen koulutuksia. Etäkoulutuksille on selvästi tilausta – esimerkiksi Lukkarin Polku -koulutuksessa osallistujia oli lähes 200 ja palaute oli todella hyvää, Hautala kiittelee.

– Osallistujilta kysyttiin seuraavien koulutusten toiveaiheita, joista poimin yhden suosituimmista. Huhtikuussa ajatus on paneutua kaaripelaamiseen, Hautala jatkaa.

Pesäpallovalmentajat ja valmentamisesta kiinnostuneet käyvät aktiivista vuoropuhelua sosiaalisessa mediassa. Hyvät käytännöt ovat jaossa ja keskustelu on avointa.

– Suosittelen kaikille valmentajille ja valmennuksesta kiinnostuneille liittymistä Pesäpallovalmentajien keskustelufoorumi -ryhmään Facebookissa. Ryhmään on lyhyessä ajassa liittynyt jo yli 500 jäsentä keskustelun ollessa aktiivista, Hautala iloitsee.

Alkuvuoden aikana on jo pidetty kaksi etätilaisuutta. Aiheina olivat Pesisliikkari-info ja lukkarin polku. Molemmista on tallenne vapaasti katsottavissa.